StoryEditorOCM
KorčulaPOZIV PROIZVOĐAČIMA |

KORČULANSKA VIRTUALNA ROTONDA - Spajanje malih proizvođača i OPG-ova

Piše Dora Lozica
1. travnja 2020. - 21:01
Rotonda, starinska kružna korčulanska tržnica u centru grada koja je inače sinonim za domaće proizvode te voće i povrće, kao i sve ostalo već desetak dana zjapi praznaNikola Granić, Dora Lozica
Nedavno je putem Facebook-a otvorena Korčulanska virtualna Rotonda kojoj je cilj spojiti male proizvođače i OPG-ove otoka Korčule i šire s krajnjim korisnicima i kupcima.

Poziv proizvođačima upućuju administratori grupe, Doris Jurjević, Marina Botca, Ivan Marelić Maha i Marko Gajski.
„Pozivamo sve OPG-ove otoka Korčule i šire da se priključe Facebook grupi Korčulanska virtualna Rotonda. Prilikom uključivanja potrebno je navesti ime OPG-a, proizvode koje nude, cijenu, kontakt broj i mogućnost dostave. Radi se o platformi za besplatno reklamiranje, ponuditi možete od voća i povrća do mesa, ribe, sireva, ulja, vina, meda, mlijeka, salame, jaja... U grupi još uvijek imamo veću potražnju, nego ponudu. Priključite se!“ – poručuju administratori grupe koju će svim proizvođačima osigurati i pomoć prilikom dostave proizvoda.

Virutalna Rotonda za sad broji oko tisuću članova, a pokušat će povezati pedesetak OPG-ova s područja otoka Korčule, ali i proizvođače s Pelješca i drugih dijelova Hrvatske. Više o Korčulanskoj virtualnoj Rotondi pročitajte u sljedećem tiskanom izdanju Dubrovačkog vjesnika.
 
18. travanj 2024 13:44