StoryEditorOCM
KonavleKONAVLE

PODIGNIMO LETVICU VISOKO Završio kamp za djecu s poteškoćama u razvoju

Piše PSD.
5. rujna 2020. - 22:43
Završio je kamp za djecu s teškoćama u razvoju, koji se održao od od 2. do 5. rujna 2020. godine u Cavtatu, a koje je za sudionike obuhvatio učenje i natjecanje u plivanju, vaterpolu, košarci, judu i stolnom tenisu.
Kamp je otvoren u srijedu poslijepodne, a organizirane aktivnosti u pet sportova održale su se u tri bloka; u četvrtak ujutro i poslijepodne, te u petak ujutro, poslije čega je uslijedio organizirani posjet Dubrovniku.
Kamp su organizirali Općina Konavle i Zajednica sportova Općine Konavle, u sklopu projekta „Podignimo letvicu visoko“ koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a traje 22 mjeseca.
Ovo je prvi ovakav kamp na našem području i kao organizatori smo ponosni na priliku da podignemo letvicu visoko kad je u pitanju ovako važna društvena, tema. Natjecateljski duh, htijenje i sreća kod sudionika koja je zavladala sportskim terenom kampa, te pozitivna energija trenera i svih volontera obilježili su ovaj događaj.
Stoga, kao organizatori, ovom prilikom još jednom zahvaljujemo svim volonterima, bez kojih kamp na ovakvoj razini ne bi bilo moguće organizirati.
Kamp je zatvoren svečanošću dodjele potvrda o sudjelovanju, uz nastup mandolinske sekcije KUD-a „Stjepan Radić“ iz Pridvorja.
23. travanj 2024 19:15