StoryEditorOCM
DubrovnikNOVO UV BLAGIH DJELA |

GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ Kristić nije smijenjen, nego mu je istekao mandat

Piše DV
26. siječnja 2021. - 17:16

Iz UV Blaga djela primili smo dopis u kojem nas obavještavaju da je potrebno imenovati tri člana koji će u novom mandatu predstavljat Grad Dubrovnik u Blagim djelima. Održali smo sjednicu Odbora te su predloženi, a kasnije većinom glasova prihvaćeni kandidati: Terezina Orlić, Nada Medović i Suzana Kosović.16:48 Franković: Ovdje se ne radi o smjeni nego o prestanku mandata te se formira novo vijeće i imenuju se novi ljudi - kazao je predsjendik Gradskog vijeća Marko Potrebica.
Vijećnica Dolores Lujić pitala je koji su razlozi smjene Mara Kristića iz Upravnog vijeća jer su odluke na svim sjednicama donešene jednoglasno.
Gradonačelnik Franković je odgoviro kako se ne radi o smjeni nego o prestanku mandata jer se formiralo novo vijeće koje imenuje nove ljude.
- Prije svega bih se htio zahvaliti ovom sazivu koje mi je poklonio povjerenje da sudjelujem u radu tako važne institucije i svim članovima UV, želim im puno sreće. U razloge moje smjene neću ulaziti, mada je jasno, samo bih htio da se poradi po pitanju transparentnosti odlučivanja zaklade. kazao je Kristić

24. travanj 2024 06:59