StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoGRADONAČELNIK O NATJEČAJU ZA IZBOR DIREKTORA TZ DUBROVNIKA

FRANKOVIĆ Ana Hrnić je stručna i ima moju podršku, Dubrovnik je jedan rasadnik turističkih stručnjaka pa očekujem i više prijava od ove jedne koja je zasad stigla

Piše PSD.
8. siječnja 2020. - 15:32
Ako Ana Hrnić bude odabir Turističkog vijeća, ima i moju podršku. Ja tamo imam samo jednu ruku koja glasa tu su još i drugi ljudi iz TZ-a poput predstavnika agencija, ugostitelja i drugih turističkih sektora - odgovorio je danas na pitanje izbora direktora TZ Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković.

Danas naime, završava natječaj za direktora Turističke zajednice grada Dubrovnika nakon što je Romana Vlašić na to mjesto dala ostavku. Do danas je stigla samo jedna prijava.

- Nisam uopće htio sudjelovati u tom izboru, prepustio sam to stručnim ljudima unutar Turističkog vijeća. Članovi povjerenstva su oni koji će donijeti prijedlog o tome tko će biti direktor TZ-a. Više puta sam istaknuo kako je Dubrovnik jedan rasadnik turističkih stručnjaka koji su sposobni voditi hotele, resorte, ali i TZ grada Dubrovnika pa očekujem i više prijava od ove jedne koja je zasad stigla, izjavio je Franković.

Vezane vijesti

TRAŽI SE NASLJEDNIK/CA ROMANE VLAŠIĆ Zasad zaprimljena samo jedna prijava za natječaj​
FRANKOVIĆ O OSTAVCI ROMANE VLAŠIĆ Imali smo i dobrih i loših trenutaka u suradnji, u Gradu imamo najmanje sto stručnjaka koji bi kvalitetno vodili TZ​
POTVRĐENE SPEKULACIJE Romana Vlašić nastavlja raditi u Turističkoj zajednici, a resor joj je...​
STANKO LJUBIĆ Vlašić je podnijela ostavku u dogovoru s gradonačelnikom pa mi u Vijeću nismo imali težak posao​
Romana Vlašić dala neopozivu ostavku, do završetka natječaja za izbor novog direktora gradonačelnik na kormilu TZ-a

 
20. travanj 2024 13:28