StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOBITELJSKA DRAMA |

SIN NIKA PULIĆA, IVAN: ‘Osim tate i mama se u bolnici bori za život!‘

Piše Gloria.hr/ Željka Stanković
19. travnja 2021. - 07:46

  

Ovih je dana najtrofejniji hrvatski vozač automobilističkih utrka Niko Pulić (57) trebao voziti  WRC utrku i pripremati se za jedan od najvećih automobilističkih spektakla u povijesti Hrvatske, ali umjesto toga bori se za život u dubrovačkoj bolnici  Sv. Vlaho. Samo nekoliko soba dalje, istu sudbinu dijeli i njegova supruga Vikica, koja je ondje zaprimljena tri dana kasnije.

Ispričao je to za Gloriu.hr zabrinuti sin Ivan Pulić koji iz sata u sat pokušava dobiti od roditelja i liječnika neku pozitivnu informaciju da se bar jednom roditelju stanje popravlja, ali dobre vijesti su još uvijek na čekanju, donose Sportske novosti

„Za sada nema pomaka, borimo se i idemo iz dana u dan. Upala pluća je teška, tata je umoran i to sve predugo traje. Ondje je već deveti dan, a mama je u bolnici posljednjih pet dana. I kod nje je upala pluća teška, ali ima blaže simptome. Moj tata bio je uvijek najbrži pa će biti i sada, ne sumnjam u njega, kao ni u mamu. Tata to podnosi sportski, ali sve ga je jako umorilo”, ispričao  je Ivan Pulić.

Legendarni Niko Pulić trostruki je uzastopni prvak Europe te višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama, a ovakvu priliku da u Hrvatsku stigne najprestižnija reli utrka čekao je godinama. Za utrku koja se održava od 22. do 25. travnja pripremao se mjesecima, ali sada ga umjesto Žumberka,  Plešivice te cesta Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije čeka najduža utrka života - ona s opakim virusom.

No za Niku i suprugu Vikicu, koji su cijeli život živjeli sportski svi njihovi bližnji, a posebno sin Ivan te kćeri Ivona i Petra vjeruju u najbolje, donose Sportske novosti

19. travanj 2024 01:49