StoryEditorOCM
TenisTENIS

JUNIORSKI ITF-OV TURNIR DUBROVNIK CUP Prva nositeljica prejaka za Luciju, koja je u parovima uspjela ono što nije u pojedinačnoj konkurenciji

24. listopada 2019. - 17:22
Prva nositeljica juniorskog ITF-ovog turnira trećeg ranga Dubrovnik Cup, koji se igra na terenima hotela Albators u Cavtatu i terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju, Bjeloruskinja Aliona Falei zaustavila je u četvrtfinalu Dubrovkinju Luciju Ćirić Bagarić. Bjeloruskinja, 127. juniorka svijeta, bila je bolja u Cavtatu sa 6:1 i 6:4. Jedina preostala dubrovačka predstavnica u turniru uoči nastupa na Dubrovnik Cupu bila je na 611. mjestu svjetske rang liste, a nove dvije pobjede s kojima je izborila četvrtfinale donijet će joj nove bodove i novi pomak prema vrhu rang liste na kojoj je prije samo tri mjeseca bila oko 1300-tog mjesta.

Ćirić Bagarić nije zaključila nastup na turniru. Čeka je nastup u polufinalu turnira parova. S Estonkom Saarom Orav u četvrtfinalu je sa 6:3 i 6:0 bila bolja od Talijanki, Ottavie Massetti i Grete Schieroni. U polufinalu su im suparnice Bugarka Elena Trencheva i Čehinja Karolina Novakova.

Polufinale turnira parova na rasporedu je danas poslijepodne. 

Turnir, koji završava u nedjelju, 27. listopada, a koji organizira Tenis klub Ragusa i Tenis centar Dubrovnik, okupio je tenisačice i tenisače iz čak 24 države svijeta. 
18. travanj 2024 21:13