StoryEditorOCM
TenisTENIS

DUBROVKINJA U ČETVRTFINALU JUNIORSKOG ITF-OVOG TURNIRA Lucija Ćirić Bagarić čeka prvu nositeljicu?

23. listopada 2019. - 13:26
Prvi set je dobila bez problema, 6:1, a u drugom je Splićanka Ema Bubalo prva oduzela servis, vodila sa 4:3, ali nakon toga je Lucija Ćirić Bagarić vratila izgubljeno. Povela je s 5:4 te potom još jednom napravila break i otišla u četvrtfinale juniorskog ITF-ovog turnira trećeg ranga Dubrovnik Cup, koji se igra na terenima hotela Albators u Cavtatu i terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju. 

Dubrovkinja je protiv Bubalo otvorila program na 'jedinici' u Cavtatu te sad čeka tko će joj biti suparnica u četvrtfinalu - prva nositeljica turnira Aliona Falei iz Bjelorusije ili Slovenka Tjasa Klevisar. Bjeloruskinja je 127. juniorka svijeta, dok je Slovenka na posljednjoj rang listi na 889. mjestu. Jedina preostala dubrovačka predstavnica u turniru je pak 611. na rang listi, a prije samo tri mjeseca bila je oko 1300-tog mjesta.

Ćirić Bagarić će još jednom na teren u srijedu, 23. listopada. Čeka je s Estonkom Saarom Orav četvrtfinale turnira parova protiv Talijanki, Ottavie Massetti i Grete Schieroni.
19. travanj 2024 12:21