StoryEditorOCM
OstaloKUP SNJEŽANE UŠIĆ ZA ODBOJKAŠICE

Stigla i prva pobjeda: Dubrovnik preko Brda do četvrtfinala, neka ovako bude i u prvenstvu!

Piše Tonči Vlašić
20. studenog 2021. - 17:28

Prvi set su dobile s 25:23, i to nakon što su Brda imala vodstvo 4:1, 5:2, 15:11 i 18:14, a kad su to uspjele, poslije je bilo lakše. Drugi set su otvorile vodstvom 6:0, imale 15:8, dobile su i njega s 25:20. U trećem setu su poslije preuzele kontrolu, dobile ga s 25:22 za čistih 3:0. 

Odbojkašice Dubrovnika slave prvu pobjedu u novoj sezoni. Nije im donijela bodove, igrao se Kup Snježane Ušić, te ih je uspjeh u Gospinom polju protiv splitskih Brda, inače izravnog konkurenta u borbi za ostanak u Super ligi, odveo među osam najboljih. Protiv koga će igrati u četvrtfinalu? Odlučit će ždrijeb. 

image
Kup Snježane Ušić, osmina finala: Dubrovnik - Brda (Split) 3:0
Tonči Vlašić
image
Kup Snježane Ušić, osmina finala: Dubrovnik - Brda (Split) 3:0
Tonči Vlašić

Posljednje utakmice u Super ligi, sad i ova u Kupu Snježane Ušić, pokazatelj su kako Dubrovnik igra sve bolje i bolje, kako može i u ovom sastavu ostvariti najvažnije - ostanak u najvećem rangu. Prvi bod je izboren nedavno protiv zagrebačkog Dinama, ekipe iz gornjeg doma. Sad ih čeka, u subotu, 27. studenog (19 sati), ogled protiv Kaštela kod kuće u 8. kolu Super lige...

image
Radost i na klupi Dubrovnika
Tonči Vlašić
POTPISALE POBJEDU

Dubrovnik je pobjedu protiv Brda izborio pod vodstvom Mirjane Vreće, Pauline Prkačin, Marine Radić i Tomislava Jurišića igrajući u sastavu: Karla Burđelez, Nina Jakić, Mara Šilje, Iva Maslać, Marijeta Lolić, Ivana Marinović, Marija Kristić, Karla Leto, Doris Buzolić, Manuela Karač, Ema Šušić, Nora Gustin, Gabriela Stipanović i Katarina Drobac.

19. travanj 2024 18:40