StoryEditorOCM
OstaloŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA

Cavtat i Cicijelj su se pogotkom izjednačili na vrhu tablice i liste strijelaca s Čibačom odnosno Grgurevićem. I tako je bilo sve do pred sam kraj utakmice...

Piše Tonči Vlašić
21. studenog 2022. - 14:10

Marko Grgurević je postigao pogodak u predzadnjoj, 29. minuti utakmice, te je Čibača izjednačila rezultat na 1:1, anulirala prednost Cavtata, koju je u 8. minuti potpisao Baldo Cicijelj.

Čibača, koja je jedina u prva tri kola uzela sve bodove, nije nastavila pobjednički niz, ali je i dalje jedina neporažena momčad lige, te na vrhu prvenstvene tablice. Cavtat i Cicijelj su se pogotkom izjednačili na vrhu tablice i liste strijelaca s Čibačom odnosno Grgurevićem. I tako je bilo sve do pred sam kraj utakmice.

Grgurević je na učinku od osam pogodaka, Vlaho Grbešić je kao i Cicijelj postigao po sedam, a šest Nikša Dragić, koji je bio strijelac prvog pogotka u 3:0 pobjedi Pridvorja protiv  Dunava čiju su mrežu pogađali potom Filip Knežević i Leo Pušić.

Pridvorje je nakon poraza od Čibače na startu dobilo iduće tri utakmice, a isti učinak imaju sad i Čilipi, koji su nakon dvije startne pobjede od Čibače izgubili u 3. kolu, a sad u 4. kolu s 2:1 svladali fenjeraša, Rivu, koja je povela pogotkom Tomislava Storellija. Toni Žile je izjednačio minutu poslije, u 11. minuti, a četiri minute nakon prvog pogotka Čilipa, i drugi put se zatresala mreža Rive. Uspio je to Toni Miljanović. U nastavku, u drugih 15 minuta, nije bilo pogodaka.

Najviše se mreža tresla u derbiju začelja. Zmaj i Jadran Ljuta bez boda uoči 4. kola u kojem su oba sastava prekinula svoj crni niz. Na kraju 5:5 s tim što je Zmaj vodio sa četiri pogotka u nizu sa 4:1, te 5:3. U zadnje tri minute Jadran je s dva pogotka izbjegao poraz. Cvjetko Rašica, Antonio Bratičević, Pero Macan i Marko Radin, te autogol Luka Đivanović su pogađali za Zmaj, a za Jadran Marin Mortižija, Matej Sračić tri puta te Maroje Pišta.

Slobodna je bila Lumbarda.

SEMAFOR

Poredak: 1. Čibača 10 bodova, 2.-3. Čilipi i Pridvorje po 9 bodova, 4. Cavtat 7 bodova, 5.-7. Plat, Lumbarda i Ponta po 6 bodova, 8. Dunave 3 boda, 9.-10. Jadran Ljuta i Zmaj po 1 bod, 11. Riva bez boda.     

U 5. kolu, u petak, 25. studenog, igraju na Grudi, 18 sati: Plat – Dunave, 19 sati: Čilipi – Ponta, 20 sati: Lumbarda – Zmaj, 21 sat: Cavtat – Riva, te 21 sat: Jadran Ljuta – Čibača.

20. travanj 2024 04:21