StoryEditorOCM
AutomobilizamPRVENSTVO REGIJE JUG

Ragusa Racing klupski pobjednik 2. Nagrade Grada Zadra, novoosnovani klub Konavle u svom debiju također na pobjedničkom postolju

Piše Tonči Vlašić
29. ožujka 2022. - 16:28

Ragusa Racing je najuspješniji klub prvenstva Regije jug na 2. Nagradi Grada Zadra, koja je vožena u prostorima Sportskog centra Višnjik. Drugo mjesto zauzeo je Auto karting klub Rogoznica, a treće u konkurenciji deset dalmatinskih klubova Auto klub Konavle.

Uspjehu Raguse Racinga doprinijeli su Mateo Škoda, koji je bio prvi u klasi 1 vozeći Fiat Seicento 1.1, zatim Dado Velašević pobjedom u klasi 2 u Citroenu Saxo 1.6 VTS, te drugim mjestima Mario Matušić u klasi 2 (Fiat Seicento 1.1) i Tonći Matušić u klasi 3 u Renault Cliu 2.0.

image

2. Nagrada Grada Zadra održala se u Sportskom centru Višnjik

Zvonko Pavić/Cropix

Auto klub Konavle je u Zadru imao svoj debi. Boje novoosnovanog kluba branili su Ivan Pulić, Mario Miljanić i Božo Bartulović Jovanović. Miljanić, koji je vozio svoju prvu trku, ostvario je pobjedu protiv iskusnijih vozača. S VW Golfom Tdi bio je najbrži u klasi 8. Pulić je bio drugi u klasi 6 (Seat Cupra), a Bartulović Jovanović treći u Mazdi MX-5 u klasi 2.

image

2. Nagrada Grada Zadra

Zvonko Pavić/Cropix
20. travanj 2024 18:33