StoryEditorOCM
AutomobilizamKARTINGAŠI ZAKLJUČILI SEZONU

DUBROVNIK RACING OPET IMA POBJEDNIKA Antonio i Noa okupirali pobjedničko postolje

25. rujna 2019. - 13:21
Antonio Pendo je uzeo naslov pobjednika u Klasi 3 Rotax Mini Max, jednoj od ukupno devet klasa. Nastupio je na deset od dvanaest bodovnih utrka prvenstva Hrvatske u kartingu. U dvije od tih deset je imao konkurenciju, i u te dvije je bio uvjerljiv osvojivši na kraju svih 250 mogućih bodova.

U Klasi 4 Rotax Max Junior, koja je sa sedam natjecatelja bila najbrojnija ove sezone, treći je bio drugi član Dubrovnik Racinga u ovogodišnjem prvenstvu - Noa Kodžaga, koji je nastupio na svih dvanaest utrka. Skupio je 154 boda. Najuspješniji je bio Leon Zenko iz Koprivnice s 281 bod, drugi je bio Roko Bogdan iz Opatije s 181 bod. Četvrti Alex Šćulac iz Poreč Motosport osvojio je 147 bodova...

Klupski -  Pendo i Kodžaga su donijeli Dubrovnik Racingu sa 404 boda treće mjesto, koje su podijelili s Istra Racing Teamom. Klupski prvak je Koprivnica sa 491 bod, a doprvak Opatija Motosport, koja je skupila 442 boda.

Ukupno je petnaest klubova osvajalo bodove u upravo završenoj sezoni, koja će ostati zabilježena po činjenici da se niti jedna utrka nije održala u Hrvatskoj, već po tri u Sloveniji i Srbiji.  

 
16. travanj 2024 20:49