StoryEditorOCM
Noćni životPARTY ZA PAMĆENJE

U Revelinu se zabavljalo u ritmu američke house dive Honey Dijon

Piše jutarnji list
12. kolovoza 2021. - 18:06

Američka house diva Honey Dijon nastupom na terasi dubrovačke tvrđave Revelin opravdala je epitet jedne od najboljih DJ-ica današnjice, donosi Jutarnji.

Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe. Pogled na vizure Dubrovnika, zalazak Sunca i glazba Dijon upotpunili su dojam partija o kojem će se još dugo pričati.

BSH Events i ovog su puta pokazali kako izgleda vrhunski party uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Naime, na terasu su mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

Honey Dijon našoj je publici dobro poznata. Nekoliko je puta istaknula koliko voli hrvatsku obalu, a u Dubrovniku je uživala u lokalnim specijalitetima i šetnji starim Gradom. Na nastupu na terasi Revelina ponovno je pokazala vještine miksanja, senzualni prijelaz između housea i techna.

Dubrovačka publika u nekoliko je navrata ovacijama pozdravila američku divu koja je dala obećanje kako će se u Hrvatsku brzo ponovno vratiti.

BSH Events ovog su ljeta obilježili svijet zabave u Hrvatskoj. Party s Honey na Revelinu, Zadar Sunset festival, BSH Island festival, posebni event u suradnji s klubom Amnesia s Ibize na Paškom mostu The Fortress samo su neki od ovoljetnih događaja čije su fotografije i snimke obišle svijet te hrvatsku svrstali visoko na ljestvici zemalja s najboljom ljetnom zabavom, donosi Jutarnji.

25. travanj 2024 23:45