StoryEditorOCM

Hommage Massimu, pa koncert grupe Magazin

Piše DV
28. prosinca 2022. - 10:38

U petak, 30. prosinca u 20 sati na velikoj festivalskoj pozornici na Stradunu dubrovački glazbenici predvođeni sjajnom jazz pjevačicom Majom Grgić, izvest će program pod nazivom „Hommage Massimu“ u čast prerano preminuloj legendi hrvatske glazbene scene, Massimu Saviću, javljaju iz press ureda DLJI. Podsjetimo, Massimo je u petak 30. prosinca trebao nastupiti u Dubrovniku, no, četiri desetljeća duga, iznimno bogata karijera prerano je prekinuta kratkom, ali teškom bolešću. Ipak, iza ovog jedinstvenog umjetnika, ostala je bogata glazbena ostavština, a neke od njegovih najljepših skladbi izvest će vrsna vokalistica Maja Grgić i prateći glazbeni sastav.

U nastavku večeri, od 21 sat, dan prije dočeka Nove godine, na Stradunu će se za dobru atmosferu pobrinuti splitska grupa Magazin. Popularni splitski sastav izvest će presjek hitova iz svoje četrdeset godina duge karijere, na radost brojnih generacija Dubrovčana i posjetitelja.

Vrhunac festivala bit će 31. prosinca spektakularni doček Nove godine na najljepšoj svjetskoj otvorenoj pozornici, uz jednu od najvećih glazbenih zvijezda hrvatske estrade Petra Graša, koji će Dubrovčane i njihove goste uz veličanstveni vatromet uvesti u novu godinu. Atmosferu će ugrijati Ante Gelo bend i Bruna Oberan, Iva Ajduković te Alen Đuras koji će nastupiti u 21 sat. Na Staru godinu održat će se i dječji doček Nove godine na Stradunu, s početkom u 11 sati.

17. travanj 2024 09:13