StoryEditorOCM
ZagoraISTRAGA U TIJEKU

Žestok sukob u Sinju, osnovac pred školom pretukao vršnjaka! Oglasila se i policija: ‘Zatražena je i liječnička pomoć‘

Piše Dalmacija SD
22. svibnja 2024. - 13:36
O događaju će Policijska postaja Sinj obavijestiti i sinjski Područni ured Hrvatskog zavoda za socijalni rad, kako bi poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnostiTom Dubravec/Cropix/Ilustracija

U blizini jedne od osnovnih škola u Sinju dogodio se napad učenika na jednog od svojih vršnjaka, piše sinjski internetski portal Ferata.

- Maloljetni napadač nasilno je istukao i potom ozlijedio svog  školskog kolegu - glasila je dojava čitatelja Ferate čiji su se novinari elektroničkom poštom obratili Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

- Nastavno na vaše traženje obavještavamo vas da je Policijska postaja Sinj godine zaprimila dojavu o tučnjavi dvojice maloljetnika na području grada Sinja.

Težak incident u trogirskoj školi: otac učenika uletio u razred i fizički napao profesora, svemu je kumovao - mobitel

Otac jednog od učenika svjedoči o brutalnom napadu u trogirskoj školi: ‘Uhvatio je učitelja za vrat i srušio ga na pod‘

Jedan od njih zatražio je liječničku pomoć i utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede. O događaju će Policijska postaja Sinj obavijestiti i sinjski Područni ured Hrvatskog zavoda za socijalni rad, kako bi poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te se provodi kriminalističko istraživanje.

Obzirom da su u događaj involvirane maloljetne osobe u cilju zaštite njihovog interesa nismo u mogućnosti objaviti detaljnije informacije o ovom događaju - istaknuli su iz policije za Feratu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 04:01