StoryEditorOCM
S mora i krajahit mjesto u gradu

U posjetu Džekinom restoranu: ‘Ezzom‘ smo okrunili naše prijateljstvo. Gosti stalno traže Edina, on i sjedne s njima...

Piše Kristina Filičić
28. lipnja 2024. - 17:27

- Rekli su nam da smo ludi, na kraju je ispalo idealno – govori Armin Hadžić, jedan od suvlasnika dubrovačkog restorana ‘Ezza‘ otvorenog u jeku pandemije. Drugi suvlasnik je svjetski poznati bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko. Ovaj restoran, u kojem uz ekskluzivnost uistinu vlada domaćinska atmosfera, u kratkom vremenu na Trip Advisoru ‘zasjeo‘ je na prvo mjesto između 352 dubrovačka restorana.

Smješten na Pločama, istočnom ulazu u povijesnu jezgru, s pogledom od milijun dolara, nezaobilazno je mjesto brojnih poznatih sportaša, nogometnih trenera, holivudskih zvijezda, regionalnih pjevača..., ali i onih manje poznatih gurmana budući da se u ovom objektu vode onom ‘sa svakim gostom jednako‘.

- Gosti su nas svojim ocjenama i izbacili na TripAdvisor. Trudimo se, imamo taj poseban pristup, brinemo o svakom gostu, želimo da se osjećaju domaćinski, da ih počastimo, kako mi u Bosni kažemo da titramo oko njih. Nama je to u prirodi i to smo prenijeli ovdje. Zato nas gosti vole. Svakoga tretiramo jednako, potrošio on kod nas ogromnu sumu novca ili došao pojesti burger – kaže Armin, koji je s Džekom ‘zakotrljao‘ kvalitetnu priču na Pločama u tada ćudljivim vremenima i ni jednom nisu požalili. U njega su, kaže, investirali ne samo puno novca, nego i more ljubavi i emocija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 17:28