StoryEditorOCM
S mora i kraja25. OBLJETNICA

U Drnišu se okupljaju gradovi i općine, prijatelji djece. Na susret stižu i predstavnici velikih dalmatinskih gradova...

Piše Dalmacija SD
2. listopada 2024. - 16:43

Grad Drniš, Koordinacijski odbor akcije "Grad Drniš - prijatelj djece“ i Središnji koordinacijski odbor programa "Gradovi i općine -prijatelji djece“ organizatori su 16. Susreta gradova i općina - prijatelja djece koji će se ove godine održati u drevnom i ponositom Gradu Drnišu - prijatelju djece, u petak 4. listopada 2024. godine.

Tema ovogodišnjeg susreta je "Kulturna i prirodna baština Grada Drniša“ te nas očekuje bogat i raznovrstan program za djecu i odrasle kroz koji ćemo našim gostima prikazati ljepotu i raznolikost svojeg kulturnog nasljeđa, kao i prirodnih ljepota ovog kraja kroz umjetničke, tradicijske i obrtničke radionice za djecu te posjet Nacionalnom parku Krka i rodnom kraju najvećeg hrvatskog (i svjetskog) kipara Ivana Meštrovića, najavljuju iz Grada Drniša.

Ovaj susret je u znaku 25 godina programa Gradovi i općine - prijatelji djece koji ove godine svi zajedno obilježavamo.

Očekujemo delegacije djece i odraslih iz Jastrebarskog, Siska, Dubrovnika, Rovinja, Splita, Lokvi, Duge Rese, Karlovca, Petrinje, Svetog Križa Začretje, Preloga, Pregrade, Velike Gorice, Šibenika i Knina!

image

Drniš se posljednjih godina profilirao kao grad poželjan za doseljavanje mladih obitelji

Nikša Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 16:44