StoryEditorOCM
S mora i krajaBLACK FRIDAY

STOP SHOP Kaštel Sućurac vas čeka s nezaboravnim popustima

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
24. studenog 2022. - 11:40

Popusti za Yellow Friday sežu i do 70%, ne propustite ovu priliku

Black Friday već je godinama datum koji željno iščekuju svi ljubitelji shoppinga. Datum je to kada brendovi spuštaju cijene i kada imamo priliku kupiti nešto što već duže vremena gledamo. To je dan u godini obično rezerviran za kupovinu nečega što dugo priželjkujemo, ali nismo bili spremni izdvojiti taj novac. I kod nas se ustalila praksa Black Fridaya, a popularni lanac maloprodajnih parkova Stop Shop ima i svoju verziju, nazvanu po njihovoj karakterističnoj žutoj boji – Yellow Friday.

I upravo je Yellow Friday odličan period za uhvatiti popuste i odličnim odjevnim predmetima upotpuniti zimski look. S velikim izborom modernih odjevnih komada ali i potrepština za dom obradovat će vas trgovine MANA moda, NKD, KiK i TEDi koje objedinjuju kvalitetu i pristupačnu kupovinu na jednom mjestu. Kako je pred nama vrijeme darivanja, Muller krije popuste na parfeme i kozmetiku, stoga ne propustite kupiti poklon svojim bližnjima po najpristupačnijim cijenama, a poklon za sebe ili nekog bližnjeg možete potražiti i u trgovini s najvećim asortimanom dizajnerskih naočala – optici Anda. U Super ZOO svratite po poklon za vaše kućne ljubimce. U trgovini Spar obavite cijelu kupovinu kućanskih potrepština, a nakon svega se odmorite uz kavicu i kolač u Leggiero baru.

Popusti sežu i do 70% stoga je ovo prilika koju ne smijete propustiti. STOP SHOP Kaštel Sućurac nalazi se na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 344 u Kaštel Sućurcu.

STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2022 11:42