StoryEditorOCM
S mora i krajaZA BOLJI ŽIVOT

Grad Ploče podijelio udrugama 69 tisuća eura, dogradonačelnik: ‘Uvijek ćemo podržavati rad za javno dobro‘

Piše Ante Šunjić
10. srpnja 2024. - 17:42

U Domu kulture Ploče svečano su potpisani ugovori o dodjeli financijskih sredstava programima i projektima udruga s područja Grada Ploča za 2024. godinu.

- Javni rad za druge predstavlja nešto jako vrijedno, to je izuzetno human čin i Grad Ploče će to uvijek podržavati - rekao je, dogradonačelnik Ploča Ivan Marević i čestitao svim udrugama koje su dobile sredstva.

image
Ante Šunjić

Sukladno provedenom Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području sportskih manifestacija i rekreacije za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području kulture za 2024. godinu, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga proizašlim iz Domovinskog rata i NOB-a, Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području djelovanja građana na razvoju lokalne zajednice i Javnom natječaju za dodjelu financijskih sredstava programima i projektima udruga u području socijalne skrbi i zdravstva za 2024. godinu, svečanom potpisivanju ugovora pristupilo je 35 udruga s područja Grada Ploča, čiji programi/projekti će značajno podići razinu kvalitete življenja u lokalnoj zajednici.

Grad Ploče je u proračunu za 2024. godinu za potrebe udruga osigurao 70 tisuća eura (2023. godine je osigurao 65 tisuća eura). Od osiguranih 70 tisuća eura dodijeljeno je 69 tisuća eura.

image
Ante Šunjić
image
Ante Šunjić

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 13:28