StoryEditorOCM
Otocinaše gore list

Na Ugljanu svi pričaju samo u novom predsjedniku Čilea: ‘Borića ima više u Južnoj Americi, nego ovdje na otoku. Rekla sam mu prije 10 godina, kad pobijediš na izborima poslat ćeš avion po mene‘

Piše psd
20. prosinca 2021. - 15:30
Zdenka Borić na Ugljanu: Bio je s dva brata na nekih pet dana na proputovanju po Europi. Meni se činio ok, ozbiljanJure Miskovic/Cropix

Zdenka Borić, rođakinja novog čileanskog predsjednika Gabriela Borica, koja ga je ugostila prije deset godina u mjestu Ugljan na istoimenom otoku, prokomentirala je za N1 kako je izgledao njihov susret i kakve je dojmove tada stekla o novom predsjedniku Čilea.

“Jako mi je drago da je pobijedio, ne događa se to svakome. Hoće li se sjetiti, neki put doći službeno ili neslužbeno u posjet, to ćemo još vidjeti.

Bio je s dva brata na nekih pet dana na proputovanju po Europi. Meni se činio ok, ozbiljan. Radi se o ozbiljnom dečku, zato sam mu rekla – jednog dana kad postaneš predsjednik, poslat ćeš avion po mene. Bila je to zezancija koja se sad nakon deset godina praktički ostvarila. Nitko mi nije još ništa javio da dolazi.”

Kaže da je obitelj sretna, ali da ne znaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 01:51