StoryEditorOCM
Obalaa što više reći?

Pogledajte fotografije nevjerojatne devastacije, čovjek usred bijela dana betonira dalmatinsku plažu. Čak je i na pomorskom dobru ‘ucrtao‘ ime svoje obitelji!

Piše Dada Batinić
21. kolovoza 2021. - 16:38
Čovjek koji betonira plažu, kaže nam svjedokinja, nije 'vlasnik' navedenog nedjela, nego radnik koji je angažiran od strane osobe koja je uzurpirala pomorsko dobroPRIVATNI ALBUM

Tragom anonimne dojave o devastaciji pomorskog dobra u općini Podgora uputili smo se u Živogošće, točnije u Malu dubu. Na licu mjesta zatekli smo nekoliko stijena u moru koje su na vrhu poravnane i betonirane. Prema riječima mještanke koja je željela ostati anonimna, na najvećoj stijeni je pisalo "PRIVAT JAKIĆ", a fotografije koje smo dobili i svjedoče o devastaciji snimljene su koji dan prije našeg dolaska.

Stijena je, prema riječima mještanke, na vrhu izbrušena brusilicom koja je kabelom bila spojena za kuću iznad plaže, a za koju mještani kažu da se radi o kući obitelji Jakić. Do kuće vode strme stepenice, a ispod nje nema uređene plaže, već su stijene udaljene nekih stotinjak metara od te kuće.

- Konta...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 15:20