StoryEditorOCM
Obalaizazvao znatnu štetu

Mladi Kaštelanin ‘pao‘ s bocom benzina! Mladić je osumnjičen za podmetanje više požara, zapaljivu tekućinu nosio je u ruksaku

Piše Gabrijela Radanović
16. veljače 2020. - 11:44
K. Stafilic, 090220. Srednja skola Brace Radic. U pozaru koji je jutros rano izbio, potpuno je izgorjela zgrada kuhinje skole. Uzrok pozara jos je nepoznat. Na fotografiji: pozar gase kastelanski vatrogasci.Vojko Basic/Cropix

U subotu, 15. veljače oko tri sata ujutro policijski službenici Policijske postaje Kaštela su u Kaštel Štafiliću zatekli 25-godišnjaka, u čijem ruksaku se nalazila boca s benzinom. Naime, izgleda da je uhićeni mladić osumnjičen za više požara u Kaštelima.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je na području Kaštela počinio dva kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari - kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Naime, osnovano se sumnja da je taj mladić 9. veljače u krugu škole u Kaštel Štafiliću zapalio plastične kontejnere, nakon čega se požar proširio i zahvatio restoran u sklopu škole, zbog čega je nastala znatna materijalna šteta.

-...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:50