StoryEditorOCM
ObalaOSTAVKE (NI)SU DALI

HDZ-ov gradonačelnik pomeo svoje pulene i šokirao javnost: za direktoricu ključne komunalne tvrtke postavio - tajnicu

Piše DV
31. svibnja 2023. - 08:08

Na Skupštini dubrovačke tvrtke “Čistoća” održanoj jučer, dosadašnji članovi Uprave Marko Iveković i Tomislav Tabak podnijeli su ostavke na svoje dužnosti, uz prethodni dogovor s gradonačelnikom Matom Frankovićem (HDZ).

Iveković ostaje raditi u komunalnom poduzeću, na radnome mjestu voditelja tehničkih operacija, dok Tabak napušta “Čistoću” i iz gradske uprave tvrde da se “odrekao prava na ugovorom definiranu otpremninu”.

Za novu direktoricu na četverogodišnji mandat imenovana je Mihaela Mikulandra, dosadašnja poslovna tajnica gradske tvrtke “Sanitat”. Gradonačelnik Franković zahvalio je dosadašnjoj Upravi “Čistoće”, posebno ističući velik doprinos u sanaciji deponija Grabovica, vođenju tvrtke u pandemijskoj krizi i financijskoj stabilnosti koju su postizali unatoč vrlo teškom financijskom udaru koji je pretrpjela.

– Vjerujem da će “Čistoća” pod upravljanjem nove direktorice krenuti maksimalno u smjeru uspostavljanja novog režima gospodarenja otpadom, biti stalno prisutna na ulicama Grada, a sve kako bi nam Grad i dalje zadržao epitet jednog od najčišćih turističkih sredina u svijetu – kazao je Franković.

image

Marko Iveković i Tomislav Tabak više nisu na čelu dubrovačkog komunalnog poduzeća

Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:51