StoryEditorOCM
Dalmacijanačelnik Jerko roglić ne odbija

I Dugoraćani će u omišku dvoranu?

Piše PSD.
11. prosinca 2011. - 11:27

Nakon što je omiški gradonačelnik Ivan Škaričić u izjavi za “Slobodnu Dalmaciju” najavio moguće partnerstvo s Općinom Dugi Rat u financiranju sportske dvorane, čija izgradnja za desetak dana počinje na predjelu Ribnjak, oglasio se i dugoratski načelnik Jerko Roglić.

- Ostao sam iznenađen kad sam u vašim novinama pročitao izjavu gospodina Škaričića jer do sada o toj temi nismo razgovarali. Ipak, ideja mi se, ovako na prvu ruku, čini zanimljivom - kaže Roglić.

Omišu bi novčana injekcija dobro došla s obzirom da će za završetak dvorane, nakon što svoj dio u potpunosti isplati suvlasnik Hrvoje Milavić, odnosno njegova tvrtka “Josa nekretnine”, trebati namaknuti još oko milijun eura. Škaričić tvrdi kako to neće biti problem, no s Dugoraćanima, s brojnim uspješnim sportskim klubovima koji treninge i utakmice održavaju uglavnom u Splitu, sve bi bilo znatno lakše.

- Naša školska sportska dvorana još je u planovima i tko zna kada će biti izgrađena, tako da me inicijativa iz Omiša itekako golica. No, nije na meni da odlučujem, o svemu svoj sud moraju dati općinski vijećnici, a, naravno, treba vidjeti i kakav bi to bio aranžman u kojemu bismo eventualno sudjelovali -zaključuje Jerko Roglić.

V. VUKOVIĆ


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 04:22