StoryEditorOCM

Bauk: Politika Jadranke Kosor liči na posrnuli brački Jadrankamen

Piše PSD.
22. studenog 2011. - 22:33

„Prilikom nedavnog boravka u Splitu Jadranka Kosor je kazala kako njezino ime podsjeća na Jadran, ali zato učinci njezine politike sve više sliče na posrnuli brački Jadrankamen čiju su radnici i danas štrajkom tražili svoja prava. Kukuriku koalicija je jedina politička snaga u zemlji koja garantira promjene jer ima dobar program i sposobne ljude koji su ga spremni realizirati“ kazao je to u utorak navečer  na predizbornom skupu Kukuriku koalicije (SDP, HNS, IDS i HSU) u Supetru Arsen Bauk, prvi na listi u X izbornoj jedinici. On je najavio bolji i kvalitetniji život otočana te bolju međuotočnu povezanost.

„Najviše se štedi kada se ne krade i zato valja osujetiti korupciju pa će se taj novac usmjeriti u društveno korisne projekte“- dodao je Arsen Bauk, bračke gore list, koji je predstavio i izbornu listu Kukuriku koalicije na kojoj je šest otočana.

Na predizbornom skupu u Supetru predstavili su se Tonka Ivčević s Visa, Đurđica Plančić iz Staroga Grada, Damir Krstinić i Dragica Kapetanović iz Splita.

Nova vlast, kazano je na skupu, ukinut će mnoge privilegije,a o novom teritorijalnom ustroju Hrvatske otvorit će široku javnu raspravu. Pozvali su birače da im daju glas jer glas za njih je glas za promjene,a dosadašnji model vladanja temeljio se na korupciji.

U prigodnom programu sudjelovala je bračka klapa „Morbin“ iz Donjega Humca.

IVICA RADIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 19:24