StoryEditorOCM
Auto-motobožić na autobahnu

Dvogodišnjakinja htjela razveseliti vozače, bacala novčanice kroz prozor i izazvala lančani sudar, a otac je skoro poginuo

Piše PSD
28. prosinca 2021. - 12:08
Otac je zaustavio automobil i otrčao na cestu da pokupi novac. Nailazeći vozač morao je zakočiti pa je uslijedilo nekoliko sudara (ilustracija)Srđan Vrančić/Cropix

O tome da morati paziti na djecu u automobilima i pravilno ih osigurati često pišemo. Vezanje u dječjoj sjedalici se podrazumijeva, zaključavanje vrata, također, a većina automobila ima i opciju blokiranja bočnih stakala u stražnjem redu sjedala.

Jedan njemački vozač očigledno nije pazio kada je prevozio svoju dvogodišnju djevojčicu. Da stvar bude gora, uz nju je ostavio i plastičnu vrećicu s novcem u sitnim, uglavnom papirnatim apoenima, piše Marijan Alić za HAK reviju.

Kada ne pazite, dijete uzme novac i baci ga kroz prozor automobila. Otac je tada zaustavio auto i otrčao na cestu B471 u blizini Emmeringa da pokupi novac. Prema navodima policije, nailazeći vozač morao je zakočiti jer je muškarac pretrčao cestu.

Automobil iza nije se usp...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 23:44